| فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا | |
|
+12future flower بسمة أمل sokr7oda EZEL حابس نملة ومعذبها عيناك بصرى صرخات الرحيل حبيبى دائما ملكة الاحزان narutto YouniS HamdY nido 16 مشترك |
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
nido مشرف رابطة مشجعى الاهلى
عدد المساهمات : 3264 العمر : 34 العمل/الترفيه : طالب فى مدرسه الحياه المزاج : والله ساعات وساعات الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التجارة الفرقة : الثانية الشعبة : لسه موش عارف المحافظة : البحيرة المدينة : ابو حمص نقاط : 9250 تاريخ التسجيل : 01/03/2009
| موضوع: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الإثنين 19 أبريل 2010, 2:16 am | |
| كوارع عجالي "خلي بالك إنك تشتري الكوارع الصغيرة؛ لأن طعمها بيبقى أحلى" أرز "الكمية على حسب العدد" 2 معلقة كبيرة ما ورد 2 ثمرة بصل كبيرة 2 ثمرة جزر ملح وفلفل ورق لاورا حبهان قرفة زبدة ثوم خل عيش محمص بالزبدة أو في زيت زيتون
الطريقة: 1- أحضري الكوارع، واغسليها كويس جدًّا بالملح والفلفل ويُفضّل لو سبتيها منقوعة في ماء فيه ملح وفلفل لمدة ساعتين أو ثلاثة.
2- بعد كده اسلقيها على النار، ومعاها البصل وفصوص ثوم صحيحة والجزر والحبهان وورق اللاورا، بس خلي بالك إنها بتعد وقت طويل شوية على النار.
3- في أثناء ما الكوارع بتستوي على النار، ابدئي حضري الرز، وأول حاجة تعمليها إنك تغسليه كويس، وبعدين تشوّحيه في الزبدة على النار لغاية ما يبقى مفلفل والميه اللي فيه تنشف، وبعد كده ضيفي ماء الورد ومعلقة صغيرة قرفة مطحونة وملح، وقلبيه كويس على النار، وبعد كده اسقيه بشوربة الكوارع وسيبيه يستوي.
4- بعد كده ابدئي اعملي التقلية؛ وهي عبارة عن رأس ثوم مفرومة وبتشوحيها على النار في زيت زيتون أو زبدة لغاية ما لونها يبقى ذهبي وبعدين ارفعيها من على النار، وضيفي عليها كمية مناسبة من الخل، وممكن تبشري عليها ثمرة طماطم.
5- الخطوة الأخيرة اللي هتعمليها إنك تجيبي الصينية، وتحطي طبقة خفيفة من الرز، وبعدين عليها العيش، وبعدين باقي الرز، وبعدين تخلي الكوارع من العظم وترصيها على الرز من فوق، وبعدين ترشي تقلية الثوم عليها وتحطيها في الفرن شوية يعني مش أكتر من ربع ساعة علشان الكوارع تتشوح معاكِ.. وبالهنا والشفا. | |
|
| |
YouniS HamdY نائب المدير
عدد المساهمات : 28954 العمر : 32 العمل/الترفيه : بدور والله المزاج : زفت زفت زفت الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التجارة الفرقة : الرابعة الشعبة : محاسبه وافتخر المحافظة : البحيرة المدينة : شيراخيت نقاط : 34050 تاريخ التسجيل : 06/01/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الإثنين 19 أبريل 2010, 7:50 am | |
|
بحب الفته
بس مش بحب الكوؤاع
ههههههههههههههههههههههههههههههه
| |
|
| |
narutto عضو مبتدئ
عدد المساهمات : 95 العمر : 33 الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التجارة الفرقة : الثانية الشعبة : لسه موش لاقى حاجه تليق بيا وبفكر اشترى شعبه المحافظة : البحيرة المدينة : ابوحمص نقاط : 5253 تاريخ التسجيل : 21/03/2010
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الإثنين 19 أبريل 2010, 11:35 am | |
| or=blue]]الله ينور يا شيخ مكنتش اعرف انك شاطر فى الاكل كده [/size] | |
|
| |
ملكة الاحزان نائب المدير
عدد المساهمات : 12667 العمر : 35 العمل/الترفيه : مدرسـة المزاج : اللهم لك الحمد الجامعة : جامعة الأسكندرية الكلية : كلية الآداب الفرقة : خريج الشعبة : عامة المحافظة : البحيرة المدينة : دمنهور نقاط : 19615 تاريخ التسجيل : 10/08/2008
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الإثنين 19 أبريل 2010, 3:41 pm | |
| | |
|
| |
حبيبى دائما مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 8400 العمر : 34 العمل/الترفيه : ان شاء الله مهندسه حاسب الى المزاج : الحمد لله زى العسل الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التربية الفرقة : الثانية الشعبة : حاسب الى المحافظة : البحيرة المدينة : دمنهور نقاط : 14130 تاريخ التسجيل : 01/01/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الإثنين 19 أبريل 2010, 8:14 pm | |
| الله عليك يااحمد اكله جامده وبموت فيها تسلم | |
|
| |
صرخات الرحيل مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 1448 العمر : 33 الجامعة : جامعة طنطا الكلية : كلية الحقوق الفرقة : الثالثة الشعبة : ؟؟؟؟ المحافظة : كفر الشيخ المدينة : ؟؟؟؟؟ نقاط : 7062 تاريخ التسجيل : 29/01/2010
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الإثنين 19 أبريل 2010, 8:18 pm | |
| | |
|
| |
عيناك بصرى مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 9098 العمر : 33 العمل/الترفيه : النت المزاج : شايفه الحياه متزوقه... مزاجى حلو مروقه الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التجارة الفرقة : الرابعة الشعبة : محاسبه المحافظة : البحيرة المدينة : دمنهور نقاط : 15176 تاريخ التسجيل : 04/04/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الإثنين 19 أبريل 2010, 11:28 pm | |
| تسلم ايدك يا احمد انا بحب الحاجات دى اوى ميرسى ليك | |
|
| |
nido مشرف رابطة مشجعى الاهلى
عدد المساهمات : 3264 العمر : 34 العمل/الترفيه : طالب فى مدرسه الحياه المزاج : والله ساعات وساعات الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التجارة الفرقة : الثانية الشعبة : لسه موش عارف المحافظة : البحيرة المدينة : ابو حمص نقاط : 9250 تاريخ التسجيل : 01/03/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الثلاثاء 20 أبريل 2010, 9:30 pm | |
| ايه الاقبال ده كله على الكوارع شكرا ليكم جميعا على المرور | |
|
| |
حابس نملة ومعذبها عضو نشيط
عدد المساهمات : 241 العمر : 33 العمل/الترفيه : صيانة الكمبيوتر والشبكات المزاج : اختطاف النمل وتعذيبة الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التربية الفرقة : الثانية الشعبة : حاسب الى المحافظة : البحيرة المدينة : دمنهور نقاط : 5993 تاريخ التسجيل : 21/02/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الثلاثاء 25 مايو 2010, 4:32 pm | |
| | |
|
| |
EZEL مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 12273 العمر : 31 العمل/الترفيه : NO THING المزاج : الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التربية الفرقة : الأولى الشعبة : _____ المحافظة : البحيرة المدينة : City of Dreams نقاط : 16337 تاريخ التسجيل : 20/03/2010
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الأحد 18 يوليو 2010, 3:18 am | |
| جميلة قوى يا احمد الطريقة تسلم ايدك تقبل مرورى وخالص تحياتى | |
|
| |
EZEL مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 12273 العمر : 31 العمل/الترفيه : NO THING المزاج : الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التربية الفرقة : الأولى الشعبة : _____ المحافظة : البحيرة المدينة : City of Dreams نقاط : 16337 تاريخ التسجيل : 20/03/2010
| موضوع: الكوارع الأحد 18 يوليو 2010, 1:39 pm | |
| المقاديركوارع..ودى بتكون من عند الجزار مقطع و منظف رزأبيض- صلصة بالتوم - خبز الطريقةنغسل الكوارع كويس جدا ونزيل أى شعر أو أى شيء غير مستحب فيها وننقعها فى طبق به ماء وخل. بعد ذلك نضع حلة على النار وبها ماء- بصلة كبيرة ومقطعة-فلفل أسود-ورق لورا-وممكن تضيفى حبهان .. وعند الغليان نضع الكوارع.... ملاحظة هامة جدا.. يفضل أنك تسلقى الكوارع قبل ما تعمليها بليلة لأنها ممكن تكون كبيرة وتاخد وقت كبير..يعنى أسلقيها لمدة ساعتين.. واتركيها الى تانى يوم.. عندما تعيدى تسويتها لن تأخذ أى وبعد كدة نعمل الفتة نحضر الرز الابيض والخبز....وصلصة الفتة...نحمر التوم...ثم نضيف عصير الطماطم.. وممكن تضيفى الخل قبل عصير الطماطم... أو على وش الفتة بعد تجهيزها ..........................بعد كدة أنا نقلت كام قطعة من الكوارع فى صينية صغيرة..ورشيت عليها جزء من صلصة الفتة...ودخلتها الفرن..[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] الطريقة الثانية[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]الكوارع(الأكارع) هي أقدام البقرة او الخروف ..الخويفضل استخدام كوارع البقر الصغير او متوسط العمرالمكونات ---------زوج من الكوارع أو الكمية المناسبة لعدد الأفراد ا بصلة ورق لورا(لورى)4 حبات حبهان (هيل)فصين مستكة5 حبات تقريبا فلفل أسود حب أو ربع ملعقة فلفل أسود مطحونللتتبيل ملح وفلفل أسود--------------مقادير الفتة-----------2كوب رز مصري2خبز عربي اى نوع متوفر2\1 راس ثوم4\1 كوب خلملحمرقة الكوارع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] الطريقة -------
تغسل الكوارع جيدا وتدعك بالملح والدقيق وتترك ربع ساعة ثم تشطف جيدا تسلق في ماء مغلي ومعها البصلمع نزع الريم الذي يظهر على السطح[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نضع الحبهان وورق اللورا والفلفل والمستكة وتترك الى أن تنضج حوالي ساعتين مع مراعة تغطية الحلة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وهناك طريقة أخرى للسلق وهي وضع الكوارع في ماء بارد على النار ونتركه يغلي لمدة 5 دقائق تقريبا سيظهر على السطح كمية كبيرة من الريم كما في الصورة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نطفي النار ونستغنى عن هذا الماء ونشطف الكوارع بالماء ثم نسلقها في ماء مغلي ونتمم الخطوات كما في السابق [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] بعد تمام النضج نتبلها بالملح وقليل من الفلفل الأسود ونتركها لتبرد قليلا حتى نستطيع نزع الجلد من العظم لإستخدامه مع الفتة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] -----------------------تقلية الثوم------------يفرم الثوم جيدا يحمر في 2 ملعقة سمن بمجرد ان يحمر لونه نضع عليه الخل ولكن بعيد عن النار ثم نعيده على النار لمدة دقيقة مع وضع رشة ملح [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نطبخ الرز بالطريقة المعتادةنحمص الخبز في الفرن ونقطعه قطع متوسطة او نقطعه ثم نحمصه نضع الخبز في طبق التقديم ونسقية بالمرق الناتج عن سلق الكوارع ونضع عليه جزء من تقلية الثوم وممكن أيضا جزء من الكوارع المنزوعة من العظم ثم نضع الرز ثم تقلية الثوم ثم الكوارع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] واذا كان عدد الأفراد يحتاج لكمية رز اكثر من المذكورة نزيد كمية الخبز ونسقيه بالمرق في طبق اخر غير طبق التقديم ونزيد الطبقات أى نضع طبقة خبز ثم طبقة رزثم كوارع ثم خبز ثم رز ثم الكوارع
اهداء الى المراقب
نسيت انساك
| |
|
| |
sokr7oda المدير العام
عدد المساهمات : 35736 العمر : 39 الجامعة : جامعة الأسكندرية الكلية : كلية التجارة الفرقة : الرابعة الشعبة : لسه بدور المحافظة : البحيرة المدينة : دمنهور نقاط : 41391 تاريخ التسجيل : 04/12/2008
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الأحد 18 يوليو 2010, 3:10 pm | |
|
كل ياحمد كل
ربنا يقويك
هههههههههههههههههههههه
شكرا للطريقه والمجهود يا ايمان
| |
|
| |
بسمة أمل مراقبة
عدد المساهمات : 21839 العمر : 34 العمل/الترفيه : القراءه والنت المزاج : عاااااادي الجامعة : جامعة الأسكندرية الكلية : كلية الآداب الفرقة : خريج الشعبة : اجتماع المحافظة : البحيرة المدينة : edkou نقاط : 26970 تاريخ التسجيل : 02/03/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الأحد 18 يوليو 2010, 7:58 pm | |
| يع يع يع يع
يااااااااااااااااااااااااااي
هي الحاجات دي لسه بتاكل برضه هههههههههههههههه
تسلم ايدك يا ايمان
مجهود جامد يا قمر
| |
|
| |
future flower مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 5823 العمر : 31 العمل/الترفيه : القراءه المزاج : تمام الحمد لله الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التجارة الفرقة : الثالثة الشعبة : شعبة عامة المحافظة : البحيرة المدينة : دمنهور نقاط : 11535 تاريخ التسجيل : 09/08/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الأحد 18 يوليو 2010, 8:16 pm | |
| ههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههه تسلم ايدك ايمى وشكرا لمجهودك | |
|
| |
أمير بكلمتى نائب المدير
عدد المساهمات : 19601 العمر : 36 العمل/الترفيه : ALUMNUS المزاج : عالى جدا الجامعة : جامعة الأسكندرية الكلية : كلية التجارة الفرقة : خريج الشعبة : ACCOUNTING المحافظة : البحيرة المدينة : DAMANHOUR نقاط : 25911 تاريخ التسجيل : 05/04/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الأحد 18 يوليو 2010, 8:30 pm | |
| الله ينور يا ايمى
انتى كده حتجوعينى جامد خالص
ههههههههههههههههههه
| |
|
| |
سفير الرومانسيه مشرف سابق
عدد المساهمات : 833 العمر : 33 العمل/الترفيه : الكمبيوتر المزاج : Tamam الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التجارة الفرقة : الثانية الشعبة : عربى المحافظة : البحيرة المدينة : حوش عيسى نقاط : 6541 تاريخ التسجيل : 05/04/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الإثنين 19 يوليو 2010, 3:03 pm | |
| ايه الحاجات الحلوه دى يا ايمى الله ينور انا عاوز اكل كوارع باى طريقه المهم اكل ههههههه تسلم ايديك ايمى للمجهود الرائع ده | |
|
| |
EZEL مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 12273 العمر : 31 العمل/الترفيه : NO THING المزاج : الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التربية الفرقة : الأولى الشعبة : _____ المحافظة : البحيرة المدينة : City of Dreams نقاط : 16337 تاريخ التسجيل : 20/03/2010
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الثلاثاء 20 يوليو 2010, 8:15 pm | |
| مشكورين لمروركم جميعا محمود نور عالية نيرو عبد الله لكم خالص تحياتى | |
|
| |
حبيبى دائما مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 8400 العمر : 34 العمل/الترفيه : ان شاء الله مهندسه حاسب الى المزاج : الحمد لله زى العسل الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التربية الفرقة : الثانية الشعبة : حاسب الى المحافظة : البحيرة المدينة : دمنهور نقاط : 14130 تاريخ التسجيل : 01/01/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الأربعاء 21 يوليو 2010, 12:53 am | |
| هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه انا بصالك فيها يااحمد ههههههههههههههههههههههههههههه تسلمى ياايمى جوعتينى يابت | |
|
| |
عيناك بصرى مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 9098 العمر : 33 العمل/الترفيه : النت المزاج : شايفه الحياه متزوقه... مزاجى حلو مروقه الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التجارة الفرقة : الرابعة الشعبة : محاسبه المحافظة : البحيرة المدينة : دمنهور نقاط : 15176 تاريخ التسجيل : 04/04/2009
| موضوع: الكوارع والممبار الخميس 02 سبتمبر 2010, 2:18 pm | |
| لكواااارع وفته الكوارع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] ده شكل الكوارع مقطعه ولسه مغسولة وبصراحه انا بجبها نظيفه جاهزة بغسلها بدقيق وملح للاحتياط بضع التوابل التاليه 2عود قرفه(دارسين) ورق لورا قرنفل(مسمار) فلفل اسود ملح جنزبيل ناعم رشه خفيفه بصله مقطعه اربعه الطريقه نضع الحله على نار بداخلها ماء لحد الغليان وبعدين نضيف الكوارع اوالمقادم مع كل التوابل السابقه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] تترك على النااااااار حوالى من ساعتين الى ثلاثه ساعات حسب الحجم تعالو نجهز الفته انا بحمس العيش البلدى المقطع مع ملعقه سمنه بلدى و2 فص ثوم مهروس تتحمس اما على النار او فى الفرن [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وبعدين نسخن الطاسه ونضع فيها ملعقه سمنه وبعدين الثوم مع رشه خفيفه كسبره ناعمه حتى يحمر الثوم وبعدين نضيف 2 ملعقه خل وبعده كده نضيف الطماطم المعصوره حوالى حبتين حتى تتسبك ناخد 2 ملعقه من الصلصه نضفها على العيش المحمص ونقلبهاااااا وبعدين نضيف شوربه الكوااااارع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نغطيها ونتركها جانبا لمده بسيطه حتى يتشرب العيش من الشربه ونغطى طبق الفته بالارز الابيض وباقى الصلصه مع شويه شوربه(كبشه فقط)نغليها مع بعض ونضفها فوق الارز الكوارع طبعا استوت كويس علشان تكون لذيذه نطلعها من الشوربه ونصفيها وبعدين نحمرها فى 2 ملعقه سمنه بلدى وده شكلها النهااائى يا رب تعجبكم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] دلوقتى هنعمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء بعد الغسيل والكحت والنقع فى الملح والخل الحشوه تختلف من شخص لاخر انا احب لما تكون الممبار ضانى ان يدخل فى الحشو لحمه مفرووووومه وقليل من الطماطم المقطعه مكعبات انما فى الممبار البقرى خليط من الطماطم المسبكه او صلصه بصل مقطع شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر ارز مصرى غير منقوع طماطم مقطعه مكعبات صغيره زيت شطه+ملح+فلفل+اى توافل تفضليها على خلطه المحشى (((كيلو نصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز)) [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناااسب انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطرااااف [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] طبعا ده جزء من الممبار نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع نطلع الممبار من الحله ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماااااااااااء مهمه الخطوه دى علشان التحمير [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] نحمر الممبار فى زيت ساخن من كل الجوااااااااانب حتى يكتسب اللون الذهبى ونطلعه على ورق مطبخ حتى يمتص الزيت الزااائد وده شكله النهائى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وده من الدااااخل احمر وفى نفس الوقت طرى من الطماطم المقطعه والبصل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] بالهنا وشفا | |
|
| |
sokr7oda المدير العام
عدد المساهمات : 35736 العمر : 39 الجامعة : جامعة الأسكندرية الكلية : كلية التجارة الفرقة : الرابعة الشعبة : لسه بدور المحافظة : البحيرة المدينة : دمنهور نقاط : 41391 تاريخ التسجيل : 04/12/2008
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الخميس 02 سبتمبر 2010, 2:42 pm | |
|
هى شكلها مش تمام
لكن طعمها جنان
ههههههههههههههههههههههه شكرا شيمو
| |
|
| |
انين الصمت مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 3912 العمر : 32 العمل/الترفيه : النت المزاج : الحمد الله الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التجارة الفرقة : الثانية الشعبة :
نظم ومعلومات لو ليا نصيب فيها المحافظة : البحيرة المدينة : المحمودية نقاط : 9559 تاريخ التسجيل : 06/08/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الخميس 02 سبتمبر 2010, 4:25 pm | |
| منك لله يابعيدة
يامقرفة
قلبتي بطنى حرام عليكي
حرام
انا مبدخلش البيت يوم مابيعموا كوارع ولا بمبار اساسا
روحي ياشيخة
هههههههههههههههههههههه
| |
|
| |
EZEL مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 12273 العمر : 31 العمل/الترفيه : NO THING المزاج : الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التربية الفرقة : الأولى الشعبة : _____ المحافظة : البحيرة المدينة : City of Dreams نقاط : 16337 تاريخ التسجيل : 20/03/2010
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الخميس 02 سبتمبر 2010, 9:10 pm | |
| ههههههههههههههههههههههههه جميلة يا شيمو تسلم ايدك حوبى | |
|
| |
cooky مشرفة قسم الصور
عدد المساهمات : 5416 العمر : 33 العمل/الترفيه : Styliste الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التجارة الفرقة : الثالثة الشعبة : comptabilité المحافظة : البحيرة نقاط : 11406 تاريخ التسجيل : 26/08/2008
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الجمعة 03 سبتمبر 2010, 5:13 am | |
| ميرسي شيمو بحب الممبار انا وايمى ههههههههههههه | |
|
| |
بسمة أمل مراقبة
عدد المساهمات : 21839 العمر : 34 العمل/الترفيه : القراءه والنت المزاج : عاااااادي الجامعة : جامعة الأسكندرية الكلية : كلية الآداب الفرقة : خريج الشعبة : اجتماع المحافظة : البحيرة المدينة : edkou نقاط : 26970 تاريخ التسجيل : 02/03/2009
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الجمعة 03 سبتمبر 2010, 11:37 am | |
| بطني وجعتني من اسمها بس
منك لله
ومفيش تسلم ايدك
ههههههههههههههههههههههههه
| |
|
| |
EZEL مشرفة سابقة
عدد المساهمات : 12273 العمر : 31 العمل/الترفيه : NO THING المزاج : الجامعة : جامعة دمنهور الكلية : كلية التربية الفرقة : الأولى الشعبة : _____ المحافظة : البحيرة المدينة : City of Dreams نقاط : 16337 تاريخ التسجيل : 20/03/2010
| موضوع: رد: فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا الإثنين 11 أكتوبر 2010, 4:50 am | |
| | |
|
| |
| فته الكوارع بالثوم...............بالهنا والشفا | |
|